Responsable Administració (Ref. 4189)

Lloc de treball: VALLS
Places: 1
Funcions: Informar de la situació econòmica financera de l'empresa desenvolupant els corresponents quadres de comandament econòmics-financers; mantenir actualitzades les tasques comptables, administratives i de gestió, assignades per la direcció general; coordinació amb el servei extern de gestoria fiscal per fer l'IVA mensual; control i supervisió de la facturació; fer el pressupost anual de l'empresa; supervisió de l'elaboració de la previsió de tresoreria i presentar-la a gerència amb l'objectiu d'establir l'estratègia adequada per la cobertura de compromisos de pagament; control de la situació dels recursos (Cartera d'efectes, cobraments pendents, etc.).
Horari: de 8h a 16h
Jornada laboral: jornada completa.
Tipus de contracte: Contracte laboral indefinit
Sou orientatiu: Segons conveni
Edat: Entre 18 i 67 anys.
Altres formacions: Grau Universitari
Idiomes: Castellà, Català
Descripció:

Responsable administració per fer les següents tasques: Informar de la situació econòmica financera de l'empresa desenvolupant els corresponents quadres de comandament econòmics-financers; mantenir actualitzades les tasques comptables, administratives i de gestió, assignades per la direcció general; coordinació amb el servei extern de gestoria fiscal per fer l'IVA mensual; control i supervisió de la facturació; fer el pressupost anual de l'empresa; supervisió de l'elaboració de la previsió de tresoreria i presentar-la a gerència amb l'objectiu d'establir l'estratègia adequada per la cobertura de compromisos de pagament; control de la situació dels recursos (Cartera d'efectes, cobraments pendents, etc.).

Requisits de les persones candidates: Tenir més d'1 any d'experiència acreditada en les tasques descrites. Formació de Grau en finances i comptabilitat, i/o economia, i/o administració i direcció d'empreses, i/o similars. Ser polivalent, dinàmica i amb capacitat de treball en equip i comunicació. Es valorarà tenir permís de conduir B i vehicle propi.

L'empresa ofereix: Contracte indefinit a jornada completa. Horari de 8 a 16 hores (amb possibilitat de treballar alguna tarda). Salari segons conveni, aprox. 2.000,00 euros bruts mensuals.

0