Tècnic/a del projecte de la Comunalitat de Valls (Ref. 4182)

Lloc de treball: VALLS
Places: 1
Funcions: Tècnic/a per fer la gestió de projectes de la Comunalitat, promoure projectes d'enxarxament i activitat econòmica en el marc de la Comunalitat. organitzar activitats de la Comunalitat, acompanyament a nous projectes, i redacció i justificació de projectes.Tècnic/a del projecte de la Comunalitat de Valls (Ref. 4182)
Horari: Flexible
Jornada laboral: Jornada completa.
Tipus de contracte: Contracte eventual
Sou orientatiu: Segons conveni
Edat: Entre 18 i 67 anys.
Altres formacions: GRADUAT ESO
Idiomes: Castellà, Català
Descripció:

Tècnic/a per fer la gestió de projectes de la Comunalitat, promoure projectes d'enxarxament i activitat econòmica en el marc de la Comunalitat. organitzar activitats de la Comunalitat, acompanyament a nous projectes, i redacció i justificació de projectes.

Requisits de les persones candidates: Tenir més d'1 any d'experiència en gestió de projectes, organització i execució d'activitats. Tenir coneixement social i cultural de la ciutat de Valls. Iniciativa, autonomia i capacitat de treball en equip. Tenir el nivell C1 de català. Es valorarà tenir coneixements en feminisme; coneixements i experiència en dinamització de grups; experiència en associacionisme i en militància; coneixements de l'Economia Social i Solidària i del Cooperativisme al Camp de Tarragona; experiència en gestió econòmica.

L'empresa ofereix: Contracte d'1 any amb possibilitat de pròrroga. Jornada completa amb horari flexible. Salari segons conveni, aprox. 21.000,00 euros bruts l'any.

0